Glashelder
Kennis van zaken
Betrokken

U bent hier :

Verkoopbemiddeling

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Maar hoeveel is het waard? Hoe ziet de woningmarkt eruit? Waar moet u aan denken? Dit zijn allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen. U mag van ons een eerlijk en marktconform advies verwachten.

Wij hebben een realistische kijk op zaken en een gedegen marktkennis. Daardoor worden de woningen die aan ons zijn toevertrouwd binnen een redelijke, door ons geadviseerde termijn verkocht, tegen een prijs die over het algemeen dicht bij de vraagprijs ligt.

Wij adviseren vrijwel altijd het gebruik van een bouwkundig rapport en een NEN 2580 meetcertificaat, opgesteld door een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Het bouwkundig rapport geeft een kandidaat-koper inzicht in de bouwkundige staat van het pand en het meetcertificaat vermeldt objectief de juiste informatie over bijvoorbeeld het woonoppervlak in m2 en de inhoud van het object in m3. Een professionele fotograaf maakt standaard deel uit van onze dienstverlening en dikwijls laten we ook maatwerkplattegronden verzorgen. Deze extra inspanningen hebben resultaat: het is bewezen dat zij een goed verloop van de verkoop ondersteunen.