Team

Betrouwbaar

Het team van Antoon Verkaik makelaardij o.g.

Makelaarskantoor Antoon Verkaik is al ruim 20 jaar een begrip in Zeist en omstreken.

Antoon Verkaik

Ik ben vanaf 1986 actief in de woningmakelaardij een zelfstandig gevestigd sinds 2002. Mijn dienstverlening als gecertificeerd makelaar bestaat op hoofdlijnen uit het proces begeleiden en een positieve invloed hebben op de transactie. Als gecertificeerd taxateur is mijn rol om naar eer en geweten en geheel onafhankelijk een marktwaarde vast te stellen door middel van een goede interpretatie van de actuele marktomstandigheden en natuurlijk passende referentieobjecten welke recent verkocht zijn.

Desiree Reinders

Al meer dan 10 jaar ben ik de office manager die alle processen op het kantoor succesvol laat verlopen. Alles wat er op het kantoor bij Antoon Verkaik gebeurt wordt door mij van A tot Z geregeld.

Neem contact met ons op

Aankoop
bemiddeling

Een huis kopen is een boeiend en spannend traject waar veel bij komt kijken. Wij kunnen u hierin persoonlijk begeleiden op de manier die bij u past.

Lees verder

Verkoop
bemiddeling

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Maar hoeveel is het waard? Hoe ziet de woningmarkt eruit? Waar moet u aan denken?

Lees verder

Taxeren is
vakwerk

Voor het aankopen van een woning heeft u meestal een taxatierapport nodig. Wij verzorgen taxaties voor (her-)financieringen.

Lees verder

Beoordelingen